01 02 03 Dear All, I've got some news: 10 + 1 δουλειές που μπορεί να κάνει ο Φαήλος Κρανιδιώτης μετά την ήττα της ΝΔ στις εκλογές 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

10 + 1 δουλειές που μπορεί να κάνει ο Φαήλος Κρανιδιώτης μετά την ήττα της ΝΔ στις εκλογές

34
Ντίαρ ολ,

Μετά μεγάλης μου λύπης πληροφορήθηκα ότι ο τιτανομέγιστος πολιτικός ανήρ ονόματι Φαήλος Κρανιδιώτης δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Η προηγούμενη αποτυχία του είχε σημειωθεί στις εθνικές εκλογές του 2012, όπου και πάλι πολιτεύθηκε με τη Νέα Δημοκρατία στη μαρτυρική περιφέρεια της Β΄ Πειραιώς.

Αναλογιζόμενη την επικείμενη "πολιτική ανεργία" του πρώην μυστικοσυμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, σε περίπτωση που ο ίδιος δεν επιθυμήσει να επιστρέψει αποκλειστικά στη δικηγορία, του προτείνω τις παρακάτω 10+1 θέσεις εργασίας που του ταιριάζουν γάντι:


Έμπορος όπλων με tramp stamp Ρόναλντ Ρήγκαν στην επόμενη σεζόν Sons of Anarchy. Το ξέρω ότι η σειρά τελείωσε, αλλά για χάρη του Φαήλου δεν πρέπει να αποκλειστεί η δημιουργία μιας ακόμα μίνι - σεζόν.


Ταπετσέρης τοίχων, εμπνευστής πατέντας σύμφωνα με την οποία κολλάς υφασμάτινη μονόχρωμη ταπετσαρία και σε κάθε εθνική επέτειο εμφανίζονται πάνω από τα κουφώματα quotes του Νεοκλή Σαρρή εναλλάξ με πορτρέτα του Αμπντουλάχ Οτσαλάν.


Make-up artist για γιωτόμπαλους στον Χόντο του Μεγάλου Πεύκου Αττικής.



Πρωτοπαλίκαρο του Τόνι Σοπράνο, υπεύθυνος για την προστασία βιοτεχνιών ανδρικών ενδυμάτων στο Άνω Νιου Τζέρζι.


Αυτοφωράκιας σε περιπτώσεις βίαιης μετακίνησης στεφάνων που έχουν καταθέσει σε ελληνικά μνημεία οχτροί Τουρκαλάδες αξιωματούχοι. 


Επίσημος κορνιζάς της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς και ταυτόχρονα πολιτοφύλακας με εκτεταμένες αρμοδιότητες σύλληψης και οδήγησης στο αυτόφωρο όσων εξακολουθούν να πηγαίνουν στη γιόγκα, παρά τις σχετικές προειδοποιήσεις του Σεβασμιότατου.


Σερβιτόρος μπέργκερ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.


Stuntman της Αθηνάς Ωνάση σε κρίσιμους ιππικούς αγώνες.



Σεκιουριτάς σε κομμωτήριο, για να διώχνει τους "βαψομαλλιάδες" νεοδημοκράτες βουλευτές που με τα φρου φρου και τ' αρώματά τους έφεραν την παράταξη σ' αυτή την κατάσταση. 


Ghost Writer της Χρυσηίδας Δημουλίδου:


Bouncer στο Kitty Cat
35 36 37 38